Velkommen til RC TRANSPORT.

Vi binder det hele tættere.


RC Transport startede i 2015, og har siden været blandt erhvervslivets foretrukne transportører. Det skyldes ikke mindst, at vi består og ejes af selvstændige vognmænd. Det sikrer en maksimal opmærksomhed og ansvarlighed i forbindelse med hver eneste transport.


Hvis du er tilfreds, er vi tilfredse.

Vi vil gøre alt for at tilfredsstille vores kunder.


Vi satser målbevidst på service og et langvarigt samarbejde med hver eneste af vores kunder. Uanset branche, størrelse og beliggenhed garanterer vi vores kunder et positivt og respektfuldt samarbejde i løsningen af netop deres transportopgaver. I de seneste år har vi tilpasset vore ydelser til erhvervslivets fortsat ændrede behov, så vi nu kan tilbyde transportbranchens mest professionelle logistikløsninger.


For at sikre vores høje kvalitetsniveau og for at tilgodese de krav, der stilles i erhvervslivet har vi haft eget kvalitetsstyringssystem siden 2014.

RC Transport ApS

Kommer fra Vestegnen og firmaet drives af 3 brødre.

 

RC Transport er opbygget med dygtige medarbejdere, hvor kvalitet, service og stabilitet er højt prioriteret.

Dette kendetegner også strategien for firmaet.
Med mere 8 års på bagen er RC Transports biler et velkendt indslag på både det sjællandske, øvrige danske og udenlandske vejnet.

Vi er helt på forkant med miljøet.


Vi har det i orden. Så vi skåner miljøet.


Vores biler kører alle med den nyeste og mest miljørigtige dieselmotortype "Euro5" og ”Euro6” med partikelfilter, så miljøet bliver skånet.


RC Transport har fået tildelt de lovpligtige vognmandstilladelser, og lægger stor vægt at følge rammerne inden for disse tilladelser.


RC Transport er samtidig godkendt af de respektive myndigheder til at håndtere transport af fødevare, herunder kølevareRC Transport lægger stor vægt på sikkerhed og trivsel i alle aspekter af vores forretning. RC Transport er tildelt en grøn smiley af Arbejdstilsynet.

Den Grønne smiley tilkendegiver, at virksomheden ikke har nogle sager eller andet udestående med Arbejdstilsynet, og er dermed et signal til omverdenen om, at virksomheden har orden på sit arbejdsmiljø.